Tal faràs si ets d’Alfarràs

Bones tardes amics meus. Escric aquestes ratlles, com sempre, amb la meva ploma Montblanc. Avui, però, sucada amb tinta de musclos DANI. No, no, és broma… no us enfadeu periquitos! Que teniu la pell molt fina, home. Abans de passar al següent paràgraf -on mostraré la meva capacitat poètica- permeteu-me un moment d’eufòria: Godó, Godó i Godó!!!!!

Qui té boca s’equivoca. S’embolica la troca si la boca escolta l’estómac. Aquesta última oració la dedico a Màrius Serra. O és que jo no puc ser un verbívor més? No defugim el tema de l’article d’avui que cada paraula més és una paraula menys. Xavier Trias, flamant alcalde de Barcelona, ha estat criticat aquests dies per unes declaracions en què es definia culé i assegurava que no acceptaria un gendre periquito. I què? Què hi ha de gros en aquestes declaracions? Podem criticar-li això? Podem criticar que un polític es declari seguidor d’un club de futbol? I si ho fa amb humor i ironia és encara més greu?

Els oportunistes de sempre han aprofitat aquestes declaracions per intentar desprestigiar el polític barceloní, però com tantes altres vegades, se’ls ha vist el llautó. Perquè afortunadament aquí tenim llibertat i qualsevol persona pot dir que és seguidora d’un club de futbol i no passa res. I si algú s’ha ofès és perquè en té ganes.

Tal faràs tal trobaràs escoltava que deien els grans quan intentaven alliçonar-nos. Potser és hora que les amenaces es compleixin i aquells que escupen sense motiu qui governa rebin allò que mereixen: pluja de bilis a la boca.

Pilar Lahora

Aquest article respon a l’article d’avui de la Pilar Rahola

 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s