Visca els avis!

Article escrit en resposta de “Los abuelos-padres”, La Vanguardia 26/07/2011.

Ja sé que això no es fa però jo ja us havia avisat. El fonamentalisme islàmic terrorista ha tornat a colpejar les nostres societats, en aquest cas la noruega, que forma part d’aquest espai de llibertat i seguretat, amenaçat per totes bandes, que en diem Europa. I ho ha fet sembrant el màxim de brutalitat, primer amb un atemptat al centre d’Oslo i després tirotejant adolescents compromesos amb la política en una illa que es va convertir en una terrible ratera de la mort.

On són ara els Minoves i companyia que m’acusaven la setmana passada de sembrar l’odi? On són els pseudoprogres del tres al cuarto, amants del papanatisme més absurd que defensa un pluralisme mal entès? On són els bonistes que prefereixen una arma terrorista àrab pel simple fet de ser àrab i condemnen una policia legal i legítima com la d’un Estat amenaçat com l’israelià? Què diuen tots aquests davant la massacre de Noruega?

I és que d’aquella tolerància aquestes tempestats. No n’hem tingut prou? No seré jo qui recordi tots els atemptats que aquesta gent ha provocat a casa nostra – i a casa seva- en els darrers anys. Però el fonamentalisme de les barbes no pot continuar tenint empara ideològica en una esquerra perduda que s’aferra a qualsevol vaixell a la deriva per intentar salvar-se. Aquest cop s’han creuat totes les línies vermelles.

I no es pot contaminar acusant els que volen aturar la destrucció dels nostres valors de xenòfobs o racistes. Jo no tinc absolutament res contra els musulmans, ho he dit moltes vegades i ho sap tothom. No s’ha de confondre una cosa amb l’altra.

Com dius? Que no ha estat el fonamentalisme islàmic? Que ha sigut l’extrema dreta? Hòstia.. i jo ara de què escriuré l’article? Estàs boig? Fer un article parlant de l’extrema dreta, jo? I una merda. Mira, parlaré dels avis, que sempre és una cosa bonica i faré somriure unes quantes velletes del carrer Santaló. Sí, decidit, parlaré dels avis. Quina sort tenim de tenir-los!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s