Facebook promou antisemites

Article escrit en resposta a “El tuit de la muerte“, publicat a La Vanguardia el 03/09/2011.

Ja coneixeu la dita: “les noves tecnologies, tururut violes”. Des de fa anys som testimonis impassibles de com les noves tecnologies, que haurien d’estar en harmonia amb l’status quo, Cadaqués i els meus gats, són l’amagatall de covards amb passamuntanyes que promouen i difonen missatges que ningú s’atreviria a esbombar a cara descoberta. Res a veure amb programes de prestigi que emet determinada cadena berslusconiana els vespres dels dissabtes ja que aquesta ho fa a cara descoberta i, ja sabeu, los sueños de la razón producen monstruos amb pitrera però a cara descoberta, m’explico?

I qui tenim a l’altra banda de la pantalla dels pederastes, islamistes, comunistes i regidors d’Iniciativa anònims que intoxiquen i sembren el pànic per la xarxa? Doncs indefenses pubilles en l’edat més tendra, aquella en que encara duen trenes i diuen “sí senyor” i “bones tardes”, i en arribar a casa tornen el canvi i la barra de pa mentre la filipina acaba de guisar les llenties; “déjalo allí querida, que luego se lo daremos a mamita”.

Petits cors indefensos plens d’inocència i de bondat, de deures fets i mirada ensucrada com una gominola del port de Cadaqués a l’època en que el port de Cadaqués era el que era i no el que és ara, que cada dos per tres et trobes algú que et recorda que fer el Ramadan mola, i encara més si és estiu perquè així es passa pitjor.

Però clar, prohibir i perseguir aquests sàtrapes, aquests promotors de la decadència i la pornografia, de l’anorèxia i la bulímia de les més indefenses, seria atemptar contra uns suposats valors de tolerància i bonisme. L’empanada mental dels qui amparen aquestes actituds, dels que exerceixen una tolerància mal entesa contra els enemics de l’angelical vida de les nenes només és comparable a aquells que muntaven caravanes d’aventura com si estiguessin a la Reserve Animalier de Sigéan per netejar consciències i passar-s’ho piruleta fent entremaliadures que havíem de suportar tots amb els nostres impostos per cobrir rescats de segrestos quasi merescuts.

Deixeu a les nenes en pau. Són innocents. Si cal fiqueu-vos amb mi, pro-anorèxics descarnats. A mi no em ve d’aquí. Sóc la Mourinho de la llibertat, que acaparo tots els insults perquè els altres puguin fer la seva sense que els molestin. Amb mi no us atreviu?

Anuncis

3 comentaris

Filed under General

3 responses to “Facebook promou antisemites

 1. Iu Porn

  Vas forta, Pilar. M’agrada.
  Fins ara no coneixia el teu blog però a partir d’avui m’hi aniré passant amb regularitat!

 2. Xavier Baralla

  Estic d’acord amb el fons però no la forma d’aquest article. Vull dir que conjunturalment no, però estructural perquè no?
  Perdoneu però he pres un cafè i uff, ja m’enteneu

 3. Compte amb la que s’ofereix com a Mourinho, no fos ella al final mourinha encantada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s