Coherència, Junqueras, coherència

Article escrit en resposta a ERC y el ave Fénix, publicat a La Vanguardia el 20-IX-2011

Benvolgudes, avui a La Vanguardia parlo de mitologia i d’ERC –encara que ara es facin dir Esquerra, per mi sempre serà ERC. Com que de mitologia tampoc no en sé gaire, aquí en la intimitat us parlaré breument d’ERC, que ara diu que s’ha refundat per tercera o quarta vegada des que vaig deixar-los.

En Junqueras, nou líder, s’ha presentat a RAC1 i ha parlat de la defensa dels valors republicans. I jo em pregunto, què vol dir amb això? Quan jo hi era, crec que tothom ho tenia ben clar, però, la veritat, des que vaig marxar no sé què n’ha fet, ERC, dels seus valors… I, sí, ara en Junqueras va a la ràdio i només recorda les parts boniques de la història d’ERC, com ha estat el partit de Macià, de Lahora i Colom (bé, a nosaltres no ens ha dit, però ens tenia al cap). Però és clar, tots sabem que, darrerament, també ha estat el de Puigcercós i el d’aquell altre del bigoti (en l’article no esmento perquè… bé, si us dic la veritat, no me n’he recordat), responsables tots dos del període més negre (sens dubte!) de la història d’ERC.

I és clar, amigues, oblidar els errors del passat durà inevitablement a repetir-los. Per tant, en Junqueras no pot fer veure que res de tot això ha passat. El que se li demana és que ho tingui ben clar i trenqui amb aquella dinàmica erràtica. Que s’oblidi de fer, ara el maulet, ara el progressista, i que, com a adult que és, es decideixi, prengui una línia d’acció i la segueixi ferm. Tal com jo mateixa, amigues. Perquè, si alguna cosa es podrà dir de mi, és que sempre he estat coherent i he sabut el que volia. No?

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s