Un passadís secret

Article escrit en resposta de “Corredor inteligente“, publicat a La Vanguardia el 22/09/2011.

He descobert un passadís secret. Un corredor que serà el futur d’Europa i que no coneix ningú. Que obrirà les portes a la inversió i al desenvolupament, a la iniciativa privada i al final d’aquesta política d’infraestructures caracteritzada per la incompetència còsmica i el papanatisme regnant al nostre país. Un passadís que serà la porta al progrés, al dinamisme econòmic i social, una finestra al món, una oportunitat de, per fi, situar-nos al mapa i que deixarà de banda els arguments superflus i anacrònics dels d’Iniciativa i d’Esquerra quan es posa amb la seva bandereta més hippie-progre que han caracteritzat el rumb del país en els darrers anys. Els socialistes ni els anomeno perquè ni hi són ni se’ls espera.

Aquest corredor el compartiré amb les veritables forces del país: La Caixa, Salvador Alemany, Ferran Adrià i l’Artur… ai l’Artur quin olfacte que té per aquests temes. Ell sí que se sap anticipar, veure on hi ha l’oportunitat que ningú veu encara, que té intuició política i de país i la responsabilitat per guiar-nos cap a la prosperitat. L’Artur que sap aliar-se quan cal amb qui cal i deixar de banda foteses de partit i vanitats personals. Pel bé del país.

Estic exultant. Conec un corredor secret. El meu i dels que vulguin el progrés de debò. No, no, no, no. No em digueu que d’això fa anys que se’n parla. Ni que el tripartit havia fet reunions i feina al màxim nivell perquè això tirés endavant. Ni que la Comissió Europea fa molt de temps que hi treballa. No em vingueu amb cuentos xinos. És el meu corredor, secret. I jo l’he descobert avui i per això us en parlo. I li’n parlo a l’Artur, al meu Tur.

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Un passadís secret

  1. Mirad, que este artículo lo producí cansada, doblemente, primero porque no me aceptaron el otro (es decir que sí lo publicaron, pero despues lo quitaron: http://www.vozbcn.com/2011/09/23/86615/vanguardia-censura-rahola-guardiola/comment-page-1/#comment-184741). Y segundo porque a consecuencia, y con un cabreo máximo, a altas horas de la noche me tuve que sacar de la manga ese del corredor.

    Es que soy no sólo productica, sino también constructiva. Ahora que me he entregado plenamente a la casa Godó me juego el escote, la Estrella Intercoiffure y mis tres doctorados en una única mesa.

    Y que no os preocupéis, al final los pongo a parir a todos, todos. En mi plan de vejez: mi verdadera biografía.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s