4 mesos d’ironia

El passat 19 de juny vam decidir engegar aquest bloc. Era una idea que fa temps que ens corria pel cap però fins llavors no vam aconseguir les ganes i l’impuls suficient per tirar-la endavant.

Han estat quatre mesos (de fet tres perquè l’agost ens el vam prendre de vacances) on hem intentat contestar diàriament les paraules d’una de les columnistes més influents del país. Una columnista que segueixen milers de lectors i que contribueix a difondres unes idees que, en general, ens sembla que van contra el model de societat que creiem que cal construir entre tots.

Han estat quatre mesos en els quals ens ha costat un esforç important poder ser imaginatius i irònics en la crítica. Intenant afilar la ploma i sense pixar (gaire) fora de temps.

Per circumstàncies diverses, en aquest moment ens sembla impossible poder mantenir el compromís de l’article diari, principal gràcia d’aquest bloc. Per aquest motiu, a partir d’ara només es publicaran articles de manera esporàdica.

Moltes gràcies a tots els que en heu llegit durant aquests mesos.

Pilar Lahora

Anuncis

6 comentaris

Filed under Uncategorized

6 responses to “4 mesos d’ironia

 1. Aquest experiment no podia durar gaire. Sou humans, collons! La senyora que us ha copiat el nom cobra, i encara només diu bajanades d’una forma barroera. Vosaltres esteu en total inferioritat de condicions. Trobar unes paraules ben fetes sobre un objecte tan fatigant és dur, fer broma quan tens ganes de vomitar exigeix una moral de ferro. Si no t’ho prens com un passatemps lleuger acabes tocat. I un passatemps no pot esdevenir obligació, llavors perdría la gràcia.

  A més a més, massa honor per a tan poca cosa. Aquesta, quan torni a fer una de grossa, us donarà prou material per fer l’entrada ocasional. El públic encantat, i vosaltres dormiu millor.

  No no, la principal gràcia no era l’entrada diària. Era cada entrada. Recupereu-vos: encara us queden unes quantes. Lahora setmanal, Lahora mensual, Lahora express o Lahora extra. Lahora política, Lahora esportiva o Lahora suplement cultural. Lahora et pot tocar en qualsevol moment. No hem de mirar el minut.

  Gràcies a vosaltres.

 2. Gracies Candide!
  Has estat el nostre mes fidel company de viatge.
  Tens rao, de motius per escriure n’hi haura sempre. I potser es cert que ella no es mereix tal honor…

 3. Emdic juliana

  A mi el Candide aquest sempre m’ha fet mala espina. Segur que està en contra del corredor mediterrani i august

  • És això un test de catalanitat o de sentit comú? No sóc català, i el corredor mediterrani em sembla necessari.

   Però que donc mala espina i que la tinc és cert. No puc amagar que el bon humor com el té na Pilar Lahora és una cosa que he perdut fa temps.

 4. Equip, valtros us mereixeu no rendir-vos del tot. Sisplau…

 5. Elisenda

  Aquest Candide qualifica aquest blog com a vomitiu. Molta mala espina i, a més, haurieu de veure els seus comentaris a altres blogs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s