Compromís moral

No voldria passar per alt un rumor que llegeixo en alguns mitjans de segona i en diversos blocs de gurús de l’antisistema cultural del país. Perdoneu que no em refereixi a l’article d’avui però un dels nostres és al centre de totes les mirades i cal explicar de què va l’assumpte als culturetes de vanguardia que no entenen res.

Segons sembla, el meu estimat Francesc-Marc Álvaro sona com a recanvi del Ramoneda a la direcció del CCCB. I és clar, ja han sortit els defensors de la “integritat i la independència” a demanar transparència, concursos i perquè no, un col·lega del sector. ¿Per què recordem els concursos públics quan no ens agrada l’escollit? Diguem les coses pel seu nom: no podem deixar el CCCB en mans de qualsevol. I en Francesc ja ha demostrat que pot dirigir un centre de cultura com el que ens ocupa. No ens calen artistes ni intel·lectuals; necessitem gent amb compromís pel país, honrada i amb una idea ben clara del concepte de cultura. Ja n’estic farta de les queixes dels de sempre. Els mateixos crits, la mateixa gent.

Mireu amics, cap càrrec públic important és independent i ja està bé d’utopies assemblearies. Jo volia els millors i continuo volent-los. I aquest és el debat: ¿volem un país que miri endavant i doni el timó als que poden menar la nau o preferim els buròcrates de la subvenció? I si això que dic us sembla desmesurat mireu algunes de les altres institucions culturals de la ciutat.

Anuncis

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Compromís moral

  1. Gràcies Pilar, ho intentaré fer el millor que pugui.
    Visca la cultura oficial!

  2. És una bona notícia! En Francesc-Marc és de l’Opus, no ens fallarà.

    Perdó, volia dir
    que és de l’Òmnium.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s