Mama por!

Article escrit en resposta a Los “pasillos seguros” publicat a La Vanguardia el 26.01.2012

L’ajuntament de Salt ha encetat una campanya anomenada “Passadissos nets i segurs”. Sembla, talment, que s’hagin inspirat en l’edifici del Grup Godó. En la seguretat que em dóna estar en el mateix edifici que uns trossos d’home com en Basté i en Cuní. Si no estigués enamorada de Roberto “el facha”…la de coses horitzontals que faríem!

Bé, anem al tema. A Salt la immigració és molt elevada i aquest és el problema principal que tenen. Després ja venen les conseqüències lògiques. Trenquen bancs, papereres i es pixen i es caguen pertot. Són sorollosos, es droguen i es prostitueixen. Aquí és molt important fer una associació directe entre els immigrants i tots aquests mal comportaments…per allò de criminalitzar-los. És important no generalitzar i evitar que la gent pensi que aquest tipus de problemes succeeixen en zones deprimides, socialment desestructurades, amb grans dificultats econòmiques i greus problemes d’exclusió social i laboral, independentment de si les persones són immigrants o no (segurament antisemites).

I amb tot això soc pessimista, molt pessimista. De fet, no! Pessimista és poca cosa. Serem apocalíptics! El problema de Salt no és més que un petit mirall on es veu reflectida tota la societat on aquests fills de…Mahoma fan trontollar tota la democràcia i llibertats que tant ens costa d’aconseguir i mantenir, perquè MOLTS D’ELLS, per no dir la pràctica totalitat, tenen més de 30 delictes a l’esquena i perquè tants anys de tripartit i de Saura han afavorit un bonisme que ara amenaça la nostra societat, la nostra llibertat i la nostra democràcia.
Que tinguem sort amigues, i a veure si som capaces d’arribar vives al pròxim article perquè jo tinc por…molta por…

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Mama por!

  1. Jo el que vull saber és si hi haurà més terratrèmols a Cadaqués. Perquè trencar alguns llits és una cosa…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s