La cuenta, por favor

Article escrit en resposta a “Esto es una tragedia“, publicat a La Vanguardia el 29/01/2012.

Diumenge: article atemporal. Com ja sabeu, estic a Cadaqués amb el Roberto i no interrompré el meu cap de setmana per fer un article parlant del tema del dia. Així que el divendres sempre penso algun tema ben atemporal, deixo fets els articles de dissabte i diumenge i qui dia passa any empeny.

Tot ve de l’altre dia que vaig baixar un moment a comprar el pa a Badalona (la Badalona real, eh, la de la Rambla, la que parla català, no tot aquell desastre d’edificis alts i gent forana, que sembla una feria d’abril 365 dies l’any, que ja sabeu com són aquesta gent i si no li pregunteu al Duran que en sap molt). Total, que la Carmeta del forn em va dir que la Cláudia de les flors havia hagut de tancar la botiga. Això sí que no, per aquí no hi passo! A mi que 5 milions de persones estiguin a l’atur per la bombolla de la construcció, mira. Tots hem estirat més el braç que la màniga. Que els joves hagin de marxar fora del país, mira. Una aventura més per explicar. Però que la Clàudia hagi de tancar la botiga? De cap manera.

Hi ha molt atur amigues. Això sí que és ben bé que la crisi arriba a les millors cases. .. Us dic una conclusió a la que he arribat però no la digueu a ningú perquè ningú ho ha pensat abans: la gent ho està passant molt malament. Sí, ja sé que direu que exagero i que no n’hi ha per tant però jo avui ho he vist clar: la situació del país és crítica.

I a partir d’aquí, populisme d’speaker’s corner. Que si el ZP era un inútil, que si el Rajoy no fa res, que si aquí estem massa collats, que si els sindicats van a les reunions sense dutxar-se, que si paguem més impostos que la Tabacalera, … I el magistral crit de l’heroïna de barri: “Hagan algo!”.

Bé, això d’escriure amb l’iPad des del cafè de Cadaqués és fantàstic… Perdoneu. “Oiga, …. oiga,…. que las aceitunas eran con anchoa, eh!”.

Quin servei… A tot li diuen cambrer avui en dia.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s