Pilar Rahola 1 – Pilar Lahora 0

Article escrit en resposta a “Marcel y la sardana“, publicat a La Vanguardia el 27/2/2012.

Avui a Cadaqués:

Image

D’aquí tres dies en top-less.

Mentrestant, m’he proposat donar-los una lliçó a aquests individius que tenen el bloc aquest de la Pilar Lahora. Es pensen que de tot se’n pot fer broma, fins i tot de l’escola de Can Periqeut (així no sortirà als buscadors, … brillant!),

I he escrit un article anodí, sobre el tiet Marcel i la sardana. S’atreviran també amb això? No ho crec. Primer perquè riure’s dels morts (cadàvers, finats, traspassats, fiambres) està molt mal vist, i en el fons els lahorians segur que tenen moral cristiana. Se’ls veu d’una hora lluny que els seus pares els volien portar als Jesuïtes i en un acte de condescencèndia els van deixar apuntar-se a l’esplai pijoprogre de torn.

I de la sardana? Tampoc se’n riuran. Segur que no sabrien ni com posar-s’hi. És el pinyol de la cultura catalana. El seu pasamuntanyisme no els permet tenir la valentia de ficar-se amb els símbols del país… Que quin és el preu a pagar perquè em deixin en pau un dia? Fer un article infumable.

El costumisme sempre ha estat avorrit amigues. Què voleu fer-hi. Intenta mantenir una conversa amb els Manel de més de tres minuts sense avorrir-te. Impossible. I Mariano José de Larra, el gran escriptor costumista… per què ceieu que es va fotre un tret amb 37 anys?

Avui us he desarmat, niñatos. Bon vent i fins dimarts.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s