Saber madurar

Ai nenes, avui porto un dia terrible. Tot just acabo d’arribar a casa i encara he de fer el sopar… així que, del que faré, no se’n pot dir ni un post… però és que, en el fons, fa falta que expliqui gaire què he fet avui?

Mireu: n’hi ha que no saben madurar. Però una servidora no és d’aquestes. Una servidora és republicana, i tant, però, sí, amigues, la vida ens ensenya a contemporitzar. I quan una és jove pensa que tot és blanc o negre, però quan es va fent gran s’adona que “todo depende del cristal con que se mira”. I potser està molt malament, que el yernísimo estigui implicat en una trama corrupta, però molt pitjor és ser d’extrema dreta. O sigui, que amb aquesta actitud d’alguns, l’únic que podem fer és anar a petar de cap a les mans de l’extremisme; i això, mai!

Per això prefereixo un rei que em robi, que no que em mani l’extrema dreta. I per això avui he fet aquest article en què us dono una lliçó d’història i us demano que, abans de cridar com bacallaneres indignades allò de “No hay pan para tanto chorizo”, penseu que, potser, cridant, cridant, arribarà un dia que, no sabreu com, i el Blas Piñar estarà fent desfilar els de la camisa blava per la Diagonal. Així que, amigues, ja ho sabeu, menys bramar, que el que tenim, està malament, però no tant com podria estar-ho.

I ara, si em permeteu, me’n vaig a menjar una mica de tofu abans de ficar-me al llit.

Article en resposta a Manos nada limpias, publicat a La Vanguardia el 28 de febrer de 2012.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s