Pujol, Mas i Marta Plasència

Amigues, la setmana passada vam parlar del que significa saber madurar. Els anys ens van donant perspectiva, i ens adonem que la vida no es limita a eslògans. Les circumstàncies ens van matisant i, si hi ha sort, fan que, en definitiva, ens fem més sensats. És el meu cas. Abans, defensava l’independentisme per convicció. Ara, també el defenso amb raons, com els Presidents Pujol i Mas.

Però madurar, a vegades, també ens fa atribuir valor sentimental a coses que, quan érem joves, ens semblava que només en tenien de material. Com per exemple, el cotxe de l’amiga Marta Plasència, fruit de sis anys d’esforços, llavor de tantes experiències i de tantes anades i vingudes al metge. Espai de tants somnis avui reduït a ferralla per l’acció dels qui no respecten el pensament ponderat.

I és així que, amb els anys, amigues, ens anem adonant de quin és el nostre lloc. És així, madurant, que tots, Pujol, Mas, Cuní, Marta Plasència, una servidora… ens anem trobant ideològicament… I en aquesta casa gran, el Grup Godó, que dóna recer als lliurepensadors que, en un món en què l’extremisme cada cop brama amb més força, creiem en el pensament mesurat, caminem imparables, però conscients i madurs, cap a la llibertat.

Article escrit en resposta a Dependencia insostenible, publicat a La Vanguardiael 6 de març de 2012.

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Pujol, Mas i Marta Plasència

  1. Estic amb tu. No entenc com el jovent no pot prendre exemple de la teva persona. Ets la prova definitiva que realment qualsevol (o qualsevulla, és clar) pot arribar a …. eh, que ets?

    Val, a fer-se ric i famós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s