SOS Catalunya

Article escrit en resposta a “SOS Agrupació Mútua” publicat a LV el 22.03.2012

Amigues,

Catalunya està a punt de perdre una de les seves principals empreses i un puntal en el món assegurador: Agrupació Mútua.

Abans no passava res perquè se l’havia de quedar una altre empresa catalana i quan es tracta d’un trasvàs de capitals entre burgesos catalans no hi ha problema. Tot queda a casa i tots seguirem notant el benestar que això suposa pel dia a dia dels nostres conciutadans. Però ara resulta que s’ho vol quedar una asseguradora francesa disfrassada del RACC i això és la fi de Catalunya. Què farem sense Agrupació Mútua, puntal del benestar dels catalans? És un autèntic drama nacional, Agrupació Mútua era el pilar sobre el que aguantavem el país. Com trobarem a faltar tots els beneficis que rebem la població de tenir una burgesia forta i que miri pels interessos del país i dels seus ciutadans. Quina sort tenir una burgesia que reparteix la seva riquesa entre tota la població catalana.

I ara, serà tot dels “franxutes” i el país anirà molt pitjor que ara. Però molt pitjor, eh? I evidentment tota la culpa és d’Espanya, que no defensa els interessos del capital català. Què passaria si fos Agrupación Mutua? Quina agressió nacional!

És que d’aquesta manera, com volen que puguem estar còmodes a Espanya, desig de tots els catalans moderats, madurs i intel·ligents? No ens podem sentir còmodes amb un govern espanyol que no vetlla pels interessos de la nostra burgesia, garant de la nostra qualitat de vida (sobretot la d’en Màrius Carol) i llavors, és clar, ens veiem obligats a empendre accions que ens fan mal però que no tenim més remei que fer. Després de pactar un finançament de merda del nou estatut ara fa pocs anys per aconseguir el govern de la Generalitat (que Montilla ens va usurpar a CIU i als del PSOE), ara hem d’amenaçar que farem una consulta no vinculant sobre si hem de millorar el nostre finançament. És que som uns radicals!

Pilar

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “SOS Catalunya

  1. Angela

    jo prefereixo ser “francès” a desaparèixer per un suposat catalanisme d’algú que només busca la cartera de clients i deixará al carrer a un munt de gent… Com a sòcia prefereixo seguir amb Agrupació Mútua amb diners françessos a…. per cert, si això passa, jo i tota la meva família ens donarem de baixa immediatament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s