Passa el que passa

Ho voleu saber? Voleu saber qui són els responsables de les destrosses de la mani del 29-M? Qui dimonis hi ha darrera? Doncs és ben clar: els de sempre. Els pijiprogres que creuen que el Roto és La Veritat i que llegeixen els articles del Ramoneda en veu alta perquè sí-sí, el món és així (i després els retallen). Ells són els culpables de la batalla campal de l’altre dia. Perquè ells -els polítics de l’esquerra antisistema de cotxe oficial-  són els referents ideològics d’aquests salvatges impunes. I si el món parla malament de nosaltres, si Adelson comença a entendre que no som qui diem ser, si Mishima fa discos sobre la ficció de l’amor, si ens passa el que ens passa és a causa de la irresponsabilitat amb què han actuat els líders de l’esquerra d’aquest país. I ara que sembla que l’article 577 (i si no és aquest ha de ser algun cinc-cents) posarà tothom al seu lloc, ara, ara és el moment de preguntar-nos si tots aquests “del bon rotllet antisistema” que són el cap dels violents antidemòcrates no haurien de ser condemnats com el que són: culpables ideològics.

Podria fer una llista de totes les barbaritats que la Mayol i companyia han dit i defensat en favor d’una societat violenta, agressiva i sense ordre. Però ara no és hora de recordar el passat vergonyós. Avui tenim un cos policial que posa ordre, avui els violents no tenen el mateix tracte que els demòcrates, avui els pro-palestins no escriuen les cròniques de TV-3, avui la democràcia és sinònim de llibertat, avui La Vanguardia és líder i, sobretot, avui sóc a Cadaquès i tinc un llit nou.

Article en resposta a “Los culpables ideológicos” publicat avui a LV

Anuncis

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Passa el que passa

  1. Bones! Sabies que el teu alter ego Pilar Rahola, col·labora amb la ultradreta espanyolista en un diari anomenat “Mediterraneo Digital”?? http://glamboy69.wordpress.com/2012/04/09/rahola-col%C2%B7labora-amb-mediterraneo-digital-un-diari-dultradreta-espanyolista/

  2. Anem a veure Arqueoleg Grlamurós! Si llegeixes l’article fins al final (http://www.mediterraneodigital.com/opinion/columnistas-de-opinion/4334-carta-al-iman-por-pilar-rahola.html) veuras que la Rahola no hi ha col·laborat. Simplement han agafat i copiat un dels seus articles publicats a La Vanguardia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s