greix, sang i semen

¿Heu llegit el “poema” aquest d’en Grass? Jo sí -una mica- i no, no cal que perdeu el temps llegint-lo perquè la ressenya que us en faig és d’altura.

Mireu, arriba un dia que et truca un amic d’un amic que sap qui ets i què penses i et diu que si escrius una cosa d’Israel o del capitalisme o dels jueus et farà arribar un sobre que hauràs d’ingressar en un compte d’un banc d’un país llunyà i de gent puntual gràcies al qual podràs escriure menys i fer unes becainetes més llargues. I així és com de bursada (jo també sé escrirue Günter!) tenim un gavadal d’intel·lectuals i premis de Nobel que ai las! desenvolupen una sort de sentiment de compassió cap al poble d’Iran o els indignats de les nostres places. A l’altra banda hi ha la llibertat, el criteri i l’opinió.

¿Què tens vell Grass? ¿Els remordiments d’una joventut distreta et desperten de matinada? ¿Ara descobreixes qui són els dolents? I per què no comences una vaga de fam o, millor encara, una vaga d’escriptura. Ja n’hi ha prou de maniqueismes d’estar per casa. Els bons són qui són i els dolents també!

Article en resposta a “Grasiento Günter” publicat aquest dimecres a LV

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s