Do you know? Maybe…

Article escrit en resposta a “Cataluña y la CNN“, publicat a La Vanguardia el 03/05/2012

Hey buddies!

Perdoneu la confiança però és que estic a la terra de’n Morgan Freeman, que és el negre de Million Dollar Baby… Els majors amics de la nació més lliure del món. I que, conseqüents com són, entrevisten a la dona més lliure que treballa pel mitjà més lliure (per cert, vau veure les fotos de l’entrega de trofeus? Té el  una mica més recte, oi?), en el país menys lliure i més oprimit del planeta, dones saudites a banda.

I per això ho esbombo amb dos articles consecutius, ahir i avui, i us dic l’hora i el lloc perquè correu a buscar bars oberts de matinada que tinguin la CNN i així pogueu sentir una hora de disgressió liberal, desacomplexada, femenina i catalana! Tot al contrari que el discurs dels sindicats el dia 1 de maig, vaja… Ai amigues, no us puc negar que tinc una mica de nervis a la panxa. Creuar el bassal, Miami, el canal de notícies més important del món,… Res que no estigui a la meva alçada, però sempre acaben venint les papallones a l’estómac….

I tornaré, i m’hauré estalviat les celebracions de Lliga del Madrid. Perquè ara sóc molt culer, sabeu? No us heu fixat com parlo en primera personal del plural? “Avui guanyarem!”, “En Pep ens ho ha donat tot!”. Hi ha algun esquerrós que diu que la gent que fa això ho fa per reafirmar-se i que són els primers que en cas de derrota es baixen del vaixell. No els feu cas.

I parlant de vaixells. Fa una estona he parlat amb l’Artur. He llegit la seva carta sobre els peatges. Quanta raó que té. A qui se li pot acudir apuntar a en Salvador? El pobre que ha arriscat el seu capital per donar al país les infraestructures que necessita! Que arriscava el sopar dels seus fills perquè poguéssim anar de Girona a Tarragona en menys de dues hores. Tan malament que ho ha passat! Apuntem a Madrid, apuntem a Madrid.

(per cert, recordeu, a les 6 de Miami, les 12 a casa nostra. CNN. Llibertat. Do you know?)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s